Tapas

Her er forskellige tapas forslag.

  • I kan vælge den ”nemme” udgave hvor vi anretter et bord med hjemmegjort tapenade, oliven, mandler, udvalgte gode sydlandske pølser, oste og godt brød. En nem og uhøjtidelig måde at byde sine gæster velkommen på.

Pris per person 75,-

 

  • Jeg kan desuden også tilbyde mere tilberedte tapas. Jeg kører ikke rundt med et avanceret omvandrende køkken, men fordi jeg ikke ønsker gå på kompromis med kvaliteten, vil jeg i videste muligt omfang lave maden på stedet.

Her er mine bud mere anrettede tapas.

  • Brandade de morue : fransk klipfisk rørt op med oliven olie, kartoffel og hvidløg. Godt brød.
  • Tomatgazpacho: kold tomatsuppe toppet med finthakket agurk og frisk mynte . Godt brød.
  • Røgede islandske pillerejer med aioli. Vi medbringer en lille rygeovn og ryger dem på stedet.
  • Ærtepure (rørt op med seranoskinke og pinjekærner), toppet med creme fraiche, sprød chorizo og croutoner. Serveres i små skåle.

 

Pintxos: små madkreationer lavet på en skive brød.

  • Grillede aubergine med romescosauce ( marcona mandler, chili, tomater rørt sammen.).
  • Friskskåret serrano skinke med røræg, tomat og peberfrugt.
  • Tomat med gedeost, grillede peberfrugter og ansjoser.

Pris per tapas 30,-

 

Bemærk at I her kan vælge præcis hvor mange tapas i ønsker af hver, dog mindst 25 af en slags.